overbridge en wat vooraf ging.
Blijf op de hoogte en volg Conny
21 Februari 2014 | Suriname, Paramaribo
Na dagje een rond banjeren op markt er suiker plantage met Arti mijn tas naar het volgende' iets duurdere hotel gesleept en zittend
aan de rivier op de aankomst van de Djoser groep gewacht
Laat , later , maar op het laatst toch aangekomen. En na een inleidend praatje en een fles bier, kan ik mijn kamergenote de kamer gaan wijzen.
19 februari staat een stadswandeling op het programma, maar eerst met z'n allen in de rij om geld te pinnen. Daar ga ik dus niet aan meedoen. "Rudy, ik heb al geld en ga door naar fort Zeeland, om binnen te kijken. "
Er is een exhibitie over de ondergang van Slavenschip " De Leusden ", die met 694 slaven aan boord ,op de Marowijne rivier in vergaan.
Die wil ik zien en Helena, mijn kamergenote gaat graag mee.
fort bekeken. rond gelopen ' geshopt en schilderijen bj galerie Ready tex bekeken.
Rondleiding van Mark lekkere roti gegeten en met een pina colada aan de zwembadrand. wat 'n naar leven heb ik toch.
De 4 single reizende vrouwen nemen 'n taxi naar Blauwgrond voor het diner in 'n Warung .
Nu met bus en boot naar overbridge gebracht door gids Rudy en bootsman Willem. Zwemmen in de rivier. De netten die de piranha s buiten moeten houden zijn gelukkig perfect in orde.Avond wandeling over de vroegere plantage.
Morgen nog een dagje hier een dan verwacht ik echt 8 dagen geen bereik te hebben. Weer gaan echt de binnen landen in.
21 Februari 2014 - 07:14
Marijke:
Vannacht kwamen er achterelkaar 4 belletjes ( lees berichtjes) binnen. Ik dacht, daar heb je conny, en viel in slaaap. Haha, slaapverwekkend op afstand zus.
Veel plezier met je groepsreis.
Hoe weet je dat die piranha netten goed zijn? Wanneer je met 10 tenen uit het water komt? Gruwel.
Groetjes -
22 Februari 2014 - 08:25
Ammelieke:
Eerst lukte de verbinding met je blog niet en toen ineens de aanval van vele uitnodigingen. Gelukkig ik kan weer verder lezen...veel plezier in de jungle en wikkel je gewoon helemaal in een net als bescherming tegen alle kleine en grotere beesten die je tegenkomt