Tussenlanding op KL.
Blijf op de hoogte en volg Conny
21 September 2015 | Maleisië, Kuala Lumpur
Het is koud!!!! Onze blazertjes hebben we uit gezet , maar er blijven koude luchtstromen langs de benen trekken, staat er een raam open of zo?
Ik lees: "de voedselfabriek" en inderdaad Ammelieke, een onderhoudende manier om ons deze kennis voor te schotelen. Geweldig geschreven. Over de verzorging geen klachten en de 12,5 uur waar je bij aanvang tegenaan hikt, zijn voor je het weet toch weer om.
Tijdens de eerste turbulentie kwamen de MH17 en het daarvoor verdwenen toestel mijn gedachten even bevolken, maar dat duurde gelukkig niet lang.
The MH19 has landed safely en op tijd op Kuala Lumpur . Over een kleine 2 uur gaat het verder naar Denpassar op Bali. Dat jullie maar weer even op de hoogte zijn.
21 September 2015 - 07:30
Marijke:
Fijn te weten. Laat alles maar zo vlot en veilig verder gaan. Have fun en groeten aan Irene -
21 September 2015 - 07:49
Alma:
fijne vakantie!
21 September 2015 - 13:00
Stan:
Dan zullen jullie inmiddels al wel op Bali aangekomen zijn?
Heb er een goede vakantie. We volgen je. -
21 September 2015 - 19:29
Lia:
Heerlijk Con we hebben even weer internet via de spaanse buurman en kunnen dus reageren. Wij zijn in noord spanje ong. 70 km boven Barcelona en liggen elke dag in de m.zee heerlijk. We vinden het fijn op deze manier weer met je mee te kunnen reizen en waar we kunnen je web te lezen. Geniet er maar weer van. Liefs van ons.