wat te doen????
Blijf op de hoogte en volg Conny
28 Januari 2014 | Turkije, Erciyes
Spelletjes doen, boekjes lezen, verhaaltjes schrijven, foto's uploaden en plaatsen, zwemmen, in de sauna. Praten met anderen gaat een beetje moeizaam, daar wij de enige niet Turken zijn in dit hotel en er niet zoveel mensen Engels spreken.
Marijke en Jolene hebben wind en kou getrotseerd gedurende een korte wandeling, terwijl ik jullie op de hoogte bracht. Aan het eind van de middag hebben we gedriën nog even de omgeving verkend.
Het eten is geweldig en overdadig. Begeleid door 2 niet beister geinspireerde muzikanten
Gisteravond lekkere Turkse muziek in de bar, waarop aan het eind iedereen begon te dansen.
Vandaag, dinsdag zouden de liften gaan, maar het duurt en duurt. Het weer is beter dan tot nu toe. Dikke wolken verbergen de hellingen, maar zo nu en dan komt het zonnetje te voorschijn.
Vanmiddag gaat het gebeuren, er is 1 blauwe piste open,JIPPIE.
Maar eerst lunchen.
28 Januari 2014 - 11:27
Linda:
Eetsmakelijk en veel ski plezier vanmiddag! -
28 Januari 2014 - 11:54
Simone R.:
Tot zo ver niet zoveel te beleven. Hopelijk toch nog een paar dagen op de lange latten. Groetjes -
28 Januari 2014 - 13:21
Lia:
Eet smakelijk en ik hoop veel ski plezier vanmiddag.
Leuk om die foto's te bekijken. Liefs
28 Januari 2014 - 22:03
Ans:
Hoi, het ziet wel als 'tirol' maar het klinkt.....Laat je verrassen en geniet van het mooie wintertje daar, hier kil, grijs, en net niks. En doe je goed aan al het lekkers, dat klinkt wel erg jamjammmmmmmmmmmmm veel plezier, groetjes Ans.