Weer thuis
Blijf op de hoogte en volg Conny
19 Oktober 2013 | Nederland, Hoorn
Nou ja, blogje.
Dat het bloggen niet overal soepel liep hebben jullie natuurlijk meegekregen. Eigen schuld Verdult, had je je computer maar mee moeten nemen.
In de komende tijd ga ik w.s. de ontbrekende dagen kort invullen, om het verhaal voor mezelf rond te krijgen. Ik moet bij elk stukje het vinkje bij de meilinglist weghalen. Hoop eraan te denken, maar als je nog verder wilt lezen, er komen niet aangekondigde stukjes bij en misschien wat foto's
Gelukkig is het weer vriendelijk ,maar dat zorgt dan weer voor een spagaatje, naar buiten of aan mijn herinneringen werken?
Zo is er altijd wat te zeuren.
Allemaal ontzettend bedankt voor jullie reacties,
Groetjes Conny
21 Oktober 2013 - 17:27
Marijke:
Hoi, ook weer lekker dat je terug bent en we gewoon aan de telefoon kunnen kletsen. Succes blogmaniak -
21 Oktober 2013 - 17:55
Agnes:
Betekent dat dat ik uit mezelf naar dit blog mag gaan? Groetjes Agnes
22 Oktober 2013 - 09:14
Irene :
Ik heb van de week al je verslagen gelezen, dat gaat hier toch makkelijker dan op dat telefoontje. Nu is het helemaal afgelopen, de foto's en de verslagen blijven en zullen ons nog wel even zoet houden.
Bedankt voor weer vier geweldige weken Con! -
22 Oktober 2013 - 22:46
Conny:
Ja Agnes, je mag helemaal zelfstandig naar dit blog gaan. Is dat niet fijn?
Irene, jij ook bedankt, het was weer lachen geblazen zo nu en dan en we hebben heel veel mooie dingen gezien en aardige mensen ontmoet. -
25 Oktober 2013 - 22:49
Nanda:
fijn dat jullie er weer zijn, het is weer omgevlogen.