brommen in Bago
Blijf op de hoogte en volg Conny
14 Oktober 2013 | Myanmar, Thazi
De telefoon mag zijn komst hier weer eens rechtvaardigen. Ik sla het even op te controle. Het verhaal komt als het werkt.
14 Oktober 2013 - 11:46
Conny Verdult:
Hoi helemaal mislukt. Ik had weer eens een heel verhaal geschreven over vandaag en die zweeft ergens in de digitale wolken. Ik ben er
nu toch een beetje klaar mee. Dus voorlopig even niets meer van mij. De hoop ligt nog een beetje op een zaak in Yangon waar het goed werkte. Anders Groetjes en tot over een paar dagen in Nederland. Conny -
14 Oktober 2013 - 12:09
Stan:
Con,
begrijp je frustratie (en dus je "brommen in Bago"). Houd er maar mee op - niet met reizen en brommen maar met primitief bloggen.
Heb een goede tocht verder en ook straks een gezonde terugreis.
Groet,
Stan -
14 Oktober 2013 - 12:15
Ammelieke:
Leuk als we iedere keer mee kunnen reizen d.m.v. Je verhalen maar het moet wel leuk blijven. Goede terugreis en je verhalen kunnen ook ouderwets straks weer mondeling verteld worden lieve groetjes -
14 Oktober 2013 - 16:47
Nanda:
Hoi Con en ook voor Irene,
wat vervelend nu, maar ik hoor het binnen kort wel mondeling van je, ook leuk. Nog een hele fijne vakantie en een goed terugkomst. -
14 Oktober 2013 - 20:13
Ans:
Hoi, Jammer, net de plot van je reis moeten we missen, houdt het vast voor je volgende reis!!!!
Goede terugreis en tot ergens, groeten Ans. -
14 Oktober 2013 - 21:04
Gerrie:
Hoi Con, ik dacht, nou daar komt het achteropdebrommerverhaal...maar niks hoor!!!Veel plezier de laatste dagen en goede reis terug
14 Oktober 2013 - 22:12
Jolene:
Dat is toch ook gewoon superirritant! Lekker op je telefoon typen en achteraf plaatsen als je weer thuis bent dus. Geniet er nog even van daar en hopelijk tot snel! Dikke kus van ons viertjes:) -
15 Oktober 2013 - 19:35
Ria :
hoi Conny , jammer van al je werk maar helaas .Geniet nog ff en goede reis terug .Groetjes -
17 Oktober 2013 - 09:17
Marijke:
Hoi meid, is de reis goed gegaan?
Welkom terug in nederland. Leuke blogs van je gelezen. Tis niet anders, als internet niet goed werkt geeft het alleen maar frustratie en dat is het laatste wat je wilt nietwaar?
Tot gauw, groet marijke